A kereskedés kezdetén a New Yorkban a DJIA 30 index 0,87 százalék, az S&P 500 index 0,72 százalék, a Nasdaq Composite index pedig 0,92 százalék veszteséget mutatott.

A gyenge nyitást a Fed kötvényvásárlási programjának további sorsáról szóló bejelentést megelőző befektetői óvatosságnak tulajdonítják a piacon. Elemzők a kötvényvásárlási program keretösszegének újabb csökkentését várják.

Kedden nyereséggel zártak az indexek, a DJIA 0,57, az S&P 0,61, a Nasdaq Composite pedig 0,35 százalékkal emelkedett.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!