Veszteséggel adta el az Est Media a radiocafét

Az Est Media (korábban econet.hu) mintegy 180 millió forint számviteli vesztséget jelentő tranzakcióban eladta a radiocafé 98.6 rádiót üzemeltető radiocafé Tömegkommunikációs és Kulturális Szolgáltató Kft.-t - közölte az Est Media a BÉT honlapján pénteken.
MTI-Eco, 2011. május 6. péntek, 19:31
Fotó:

A közlemény szerint a radiocafé Kft. közvetlen tulajdonosa a KV Barát Kft. Az értékesítés számviteli hatása mintegy 180 millió forint veszteség, de operatív szinten jelentős és azonnali megtakarítással jár - hangsúlyozza a közlemény.

A tranzakciónál az Est Media tekintettel volt az üzleti évet lezáró április végi éves rendes közgyűlés döntésére, ami szerint az igazgatóságnak intézkedési tervet kell kidolgoznia a média üzletág rövid távú üzemi nyereségességére.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2011.05.06 19:51

A kisgömbőc mindent felfalt aztán meg kidurrant, tipikus magyar népmese
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html