Egyes iparágak között az egészségügyi szektor képviselői, a biotechnológiai cégek és a légitársaságok papírjai az átlagnál nagyobb mértékben estek, de ugyanez volt igaz a kiskereskedelmi társaságok részvényeire is, a vártnál kevésbé bővülő júliusi forgalom nyomán. Erősödtek ugyanakkor a hardver- és félvezetőgyártók, valamint az olajipari cégek papírjai.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!