Jelentősebb eséssel kezdték a mai kereskedést a főbb amerikai részvényindexek. A benchmarkok 1 százalék körüli mértékben kerültek lejjebb a nyitást követően, és az olajárat is megütötték. A kedvezőtlen piaci hangulat a JP Morgan és Barclays felől érkező negatív híreknek volt betudható, de az EU csúcsot is nagy várakozás előzi meg. Az egészségügyi reform elfogadása nem járt érdemi piaci hatásokkal. A kezdeti esést követően a zárás előtti órában nagy feltépés bontakozott ki, így a főbb indexek közül a Dow és az S&P 500 0,2 százalékos, a Nasdaq 1 százalékos csökkenést mutatott zárásra.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!