Vesztett az OTP, drágult a Mol

A gyenge startot követően - némi bizonytalankodás után - megmaradt a szerény többleteknél a BUX, amely végül 0,4 százalékos pluszal 19 029,21 ponton zárta a pénteki kereskedést.
NAPI, 2012. október 19. péntek, 17:18
Fotó: Napi.hu

A hosszú hétvége előtti utolsó kereskedési napon az OTP 0,1 százalékkal 4030 forintra gyengült, a Telekom 0,5 százalékkal 401 forintra süllyedt, miközben a Mol 1,4 százalékkal 18 915 forintra erősödött, a Richter pedig 0,2 százalékkal 40 570 forintra kúszott fel. A Telekom ázsióját rontotta, hogy az NGM közölte, a társaságot is sújtó közműadó nem átmeneti teher lesz.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK