Utóbbi egyébként a nemzetközi piacokon csekély mértékű dollárgyengüléshez vezetett. Ennek nyomán az euróért 1,2970 dollárt adtak a kereskedők, szemben a tegnap esti 1,2908-es szinttel - mondta Misik Sándor, a Hamilton szakértője. Az amerikai deviza mérsékelt gyengülése a régióban némi erősödést okozott, de a forint kimaradt a szórásból. A forintpiacon ugyanis alig volt üzlet, Kolba Miklós, az ING tradere"megalázóan alacsony" forgalomról számolt be. Az eurót 247,00/30 forinton jegyezték négy óra után, a dollár árfolyama pedig 190,40-60, a svájci franké pedig 159,40/70 forint körül mozgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!