Vezérigazgató nélkül marad a Hun Mining

A Hun Mining (ex-Genesis) igazgatótanácsának döntése értelmében átmenetileg Rényi Gábor IT-tag, illetve Varga István volt IT-tag (jelenleg tanácsadó) látja el az operatív irányítást a társaságnál, miután október 28-án Rasztovits Zsolt lemondott vezérigazgatói tiszségéről.
NAPI, 2011. november 3. csütörtök, 13:34
Fotó: Napi.hu

Az átmeneti megoldást a közlemény azzal indokolja, hogy a társaság jövőjét, pénzügyi helyzetét és irányítását jelentős mértékben mértékben befolyásolható változások előtt áll a cég. A menedzsment átalakítására ennek bejelentését követően kerül sor.

A BÉT november 7-ig (vagy a nagy terv bejelentéséig) fel is függesztette a kereskedést a cég részvényeivel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK