A Mol Rt. és a Slovnaft igazgatósága (it) ma elfogadta Vratko Kaššovic, a Slovnaft vezérigazgatójának és a Mol-csoport integrált petrolkémiai divíziója vezetőjének nyugdíjazási kérelmét 2006. március 6-ai hatállyal - közölte az olajtársaság. Vratko Kaššovic több mint 37 évet töltött a Slovnaftnál, ebből több mint 13 évet kulcsfontosságú felsővezetői pozíciókban, mint vezérigazgató-helyettes, elnökhelyettes illetve vezérigazgató. A Mol it-je a csoport integrált petrolkémiai divíziójának élére Olvasó Árpádot, a TVK vezérigazgatóját és it-jének elnökhelyettesét választotta. A Slovnaft it-je ezzel egyidejűleg Világi Oszkárt nevezte ki 2006. március 6-tól a Slovnaft új vezérigazgatójának.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!