Vezérváltás a Synergon élén

Tóth Zsolt vezérigazgató munkaviszonya 2007. január 31-vel közös megegyezéssel megszűnik - az igazgatóség pénteki döntése értelmében a posztra az IBM-től hoznak szakembert.
NAPI Online, 2006. december 1. péntek, 12:51
Fotó:

Az új vezérigazgató, az 51 éves, villamosmérnök végzettségű Ákos György az IBM Magyarország Kft.-től több mint tizenkét év után válik meg, ahol legutóbb a cég kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozott.

Az új vezérigazgató-helyettes és COO - szintén a fenti dátummal -, Lazarovits Márk (33) közgazdász, az SAP Magyarország Kft.-től több mint hat év után távozik, ahol utoljára, mint CFO&COO dolgozott.

Hampl Viktor, a Synergon jelenlegi kereskedelmi vezérigazgató-helyettese, családi okokra hivatkozva kezdeményezte munkaviszonyának 2007. január 31-i, közös megegyezéssel történő megszüntetését.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK