Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A Synergon igazgatósága a 2006. március 2-án tartott ülésén arról határozott, hogy az eddig egy személy által ellátott vezérigazgatói és csoport szintű vezérigazgatói feladatkörök a korábbi terveknek megfelelően ezentúl személyi szinten is kettéválnak: a Synergon Informatika Rt. vezérigazgatói pozíciója mellett létrejön a Synergon csoport vezérigazgatói tisztsége. Az it a Synergon csoport vezérigazgatójának Radnóty Zoltánt (37), a Synergon Informatika Rt. vezérigazgatójának Tóth Zsoltot (46) egyhangú döntéssel nevezte ki. Ezzel párhuzamosan Száray Loránt vezérigazgatói kinevezése 2006. április 18-i hatállyal közös megegyezés alapján megszűnik. Tóth a Transcom Hungary Kft. ügyvezető igazgatói székéből ül át, míg Radnóty 2003-tól 2005 végéig a Corvinus Nemzetközi Befektetési Rt. vezérigazgató-helyetteseként dolgozott, s a közelmúltig a Synergon mellett számos, a régióban működő vállalat (Silkem d.o.o - Szlovénia; Megatrend - Románia; Balneoclimaterica S.A. - Románia; Euromilk AS, Szlovákia) igazgatósági tagja is volt. A Synergon igazgatósága áttekintette a csoportszintű és a tagvállalati szintű vezetői pozíciók szétválasztása következtében kialakult helyzetet, és újradefiniálta az új tisztségekhez kapcsolódó feladatköröket. Egyértelművé váltak az új feladatok, kialakultak az új tisztségekkel kapcsolatos pontos elvárások. Czakó Ferenc, az igazgatóság elnöke szerint az új pozíciók kialakítása és betöltése fontos határpont a vállalat működésében, s egyben jelentős hangsúlyváltozást is jelez. A regionális vezetés az elmúlt évek során leginkább a tagvállalatok működésének konszolidációját jelentette. A jövőben a hangsúly sokkal inkább a további növekedés céljait szolgáló döntések, és a kapcsolódó folyamatok dinamikus menedzselése irányába kell, hogy eltolódjon - fogalmazott Czakó.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!