Vezetőváltás a Molnál

A Mol Nyrt. kiskereskedelem ügyvezető igazgatói posztját október 1-jétől Piry László látja el - közölte az olajtársaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján hétfőn.
NAPI, 2009. szeptember 7. hétfő, 08:41

Piry László 2004. június 7. óta a Mol-csoporthoz tartozó TVK Nyrt. polimer marketing és értékesítés vezetője, posztját a TVK-nál Petrényiné Szabó Krisztina veszi át. A Mol eddigi kiskereskedelem ügyvezető igazgatója Geszti László, az INA Igazgatóságának elnöke volt, aki a jövőben az INA fejlesztésére fókuszál a közlemény szerint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK