Vibrál a forint körül a levegő

A forint a régióval egyetemben kis gyengülés után egy helyben toporog, az euró-forint kurzus a 276,50-es szint körül vibrál.
NAPI, 2009. július 10. péntek, 10:27
Fotó:

Forgalom alig, érdeklődés még annyira sincs a piacon, a forint pedig a 200 napos mozgóátlagnál ücsörög - mondta a Napinak Kolba Miklós, az ING devizapiaci üzletágának vezetője.

A szakember egyébként a mai napra a 275-278 forintos sávba várja az euró jegyzését. Kis gyengülésre mindenesetre több esélyt lát, mint a tegnapi hirtelen erősödésre.

Egy dollárért így 198,70, míg egy svájci frankért 182,50 forintot kértek péntek délelőtt a bankközin.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK