Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A magyar tőzsdén kicsit alábbhagyott az aktivitás, a kivárás ma is meg fog maradni. Minden szem a nagy külföldi tőzsdékre szegeződik, folytatódik a találgatás, hogy a tegnapi nap egy megindult korrekció avagy sem - vélekedett Farkas Róbert a Strategon vezető üzletkötője.

Nemzetközi támogatás nélkül a BÉT sem fog tudni emelkedni, ráadásul az elmúlt napokban a felpattanások is erőtlenre sikerültek a forint ereje dacára.

A kivárás folytatódhat, kicsi forgalom várható a magyar tőzsdén is jegyezte meg Farkas, hozzátéve, szinte nulla forgalom mellett zajlanak a csúcsdöntések az amerikai piacon is.

Vihar előtti csend van, mindjárt vége a télnek, a medve egyre éhesebb. Ki fog jönni a barlangjából és rendet tesz a tehenek között - vizionálta.

Ilyen illikvid körülmények között nem szabad pozíciót vállalni a piacon, meg kell várni amíg kialakul egy határozottabb irány.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!