Vihar után milyen a BÉT?

Jelentősebb elmozdulás nélkül kezdődött a kereskedés a BÉT-en, a BUX 0,1 százalékkal pénteki záróértéke alatt, 21711 ponton állt tízpercnyi kereskedés után.
NAPI Online, 2006. augusztus 21. hétfő, 09:20
Fotó:

A forgalom nem jelentős, értékelhető érdeklődés csak a Mol és az OTP iránt mutatkozik. Az olajpapír 0,2 százalékos veszteséggel 21905 forinton állt, míg az OTP-vel 0,4 százalékos mínuszban, 6203 forinton kereskedtek. Nem változott jelentősen a Richter kurzusa, a gyógyszerpapírt 44450 forinton jegyezték. Az MTelekom néhány kötés után 0,2 százalékos mínuszban, 843 forinton állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK