Vihar utáni csend a forintpiacon

A csatazaj elültével dermedt csend honol a forintpiacon, az euró egysége kis gyengüléssel 297 forint körül vibrál kedden délelőtt.
NAPI Online, 2009. február 24. kedd, 10:16
Fotó:

A régió kicsit feljebb került, ez lehet a magyarázata a minimális gyengülésnek. Mindazonáltal a dollár tegnapi záróértékén, 1,2740-en tanyázik az euróval szemben.

A forgalom viszont elenyésző és ma 294-300-as sávban mozoghat az eurókurzus - tájékoztatta a Napi Onlinet Kolba Miklós, az ING devizapiaci üzletágának vezetője.

A visszafogott gyengülésnek megfelelően egy dollárért 233,50, míg egy svájci frankért 201 forintot kérnek a bankközi devizapiacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK