A pénteki zárást már az határozta meg, hogy Rita veszített erejéből és elfordult a legnagyobb texasi olajfinomítóktól. Az S&amp;P 500 és a DJIA 0,1 százalék alatti mértékben gyengült a nap végére, a Nasdaq Composite pedig 0,3 százalékkal erősödött. <BR>A hét egészében azonban mindhárom index június óta nem látott mértékben gyengült, az S&amp;P 500 1,8, a DJIA 2,1, a Nasdaq pedig 2 százalékkal esett vissza.&nbsp;&nbsp;<BR>Pénteken az Alcoa, a világ legnagyobb alumíniumgyártója nyomta le legjobban a Dow-t, miután borús előrejelzést tett közzé a növekvő energiaárakat megszenvedő profitját illetően.<BR>

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!