Visszabillent a japán tőzsde

Alább adta a Nikkei a tegnapi nagy ugrás után.
NAPI Online, 2006. augusztus 23. szerda, 10:46
Fotó:

Kissé visszaesett a tokiói tőzsde irányadó indexe, miután tegnap sikerült meghaladnia januári értékét. A csökkenés oka elsősorban az Acom Co. pénzügyi szolgáltató ellen indított hatósági vizsgálat volt, amelynek előzménye, hogy sok panasz érkezett a fogyasztói hiteleket nyújtó cégekre. A Nikkei 0,11 százalékkal, 16 163,03 pontra, a TOPIX 0,09 százalékkal, 1640,28 pontra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK