Az USA-ban irányadó szeptemberi szállítású könnyűolaj ára az ázsiai piacokon hordónként 21 centtel 61,36 dollárra csökkent, de még nem tért vissza a világ legnagyobb olajexportőrét vezető Fahd király halálhírét megelőző szintre. A londoni Brent nyersolaj hordonként 19 centtel kerül kevesebbe, így a tegnapi, szintén rekordot jelentő szintről 60,25 dollárra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!