Visszaengedik az IEB-részvényeket a tőzsdére

A BÉT ugyan tegnap 3 napra felfüggesztette az Inter-Európa Bank részvényeinek kereskedését, de a késő délután megjelent felvásárlási ajánlat miatt a tőzsde vezetése már ma visszaengedte a papírokat a kereskedésbe.
Madarász János, 2003. február 26. szerda, 09:50
Fotó:

Az időközben széles körben ismertté vált nyilvános vételi ajánlat szerint a főtulajdonos, a Sanpaolo IMI SpA részvényenként 2 000 forintot hajlandó fizetni az IEB általa még nem birtokolt 68 százalékos pakettjéért. A teljes összeg így mintegy 40 millió euróra, vagyis közel 10 milliárd forintra rúg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK