Visszaesés Ázsiában

A hétfőn többhetes csúcson záró Nikkei süllyedéssel zárta a mai napot. A tokiói börze mutatója profitrealizálások miatt került lejjebb.
NAPI Online, 2006. március 22. szerda, 08:20
Fotó:

A Nikkei 0,78 százalékos veszteséggel hagyta maga mögött a mai napot, vagyis 16 495,48 ponton zárt. A szélesebb merítésű Topix mutató ennél kisebb mértékben 0,1 százalékkal 1686,35 pontra esett. A többi ázsiai piacon is az eladók uralták a terepet: a szöuli tőzsde mutatója, a Kospi például a Samsung Electronics mélyrepülése miatt több mint két százalékkal került lejjebb.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK