A vezető részvények közül csak az OTP tudott erősödni, ami elsősorban annak a mai hírnek tudható be, hogy a Figyelőben megjelent hirdetés arról szól: az AXA megvenné a bank biztosítói ágát, az OTP Garanciát, valamint az OTP-ből is 10 százalékos részesedést vásárolna. A részvény 1,1 százalékkal 9345 forintra erősödött. A Mol ezzel szemben 0,8 százalékkal 26 585 forintra, a Richter 0,5 százalékkal 37 600 forintra, a Magyar Telekom 0,7 százalékkal 919 forintra gyengült.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!