Visszaesett az Euronext

A amszterdami, a brüsszeli, a párizsi és a lisszaboni tőzsdét, valamint a londoni határidős piacot működtető Euronext EBITA-dája az első negyedévben 63,8 millió euró volt, ami elmarad a 2004 első negyedévében elkönyvelt 82,4 millió eurós profittól. A cég az eredményt a derivatíva-piac visszaesésével és a magasabb költségekkel magyarázta. Az új számviteli standard szerint számított nettó nyereség mindazonáltal 7,3 százalékkal 45,3 millió euróra nőtt.
Csaba Ferenc, 2005. június 1. szerda, 09:08
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK