Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A külföldi piacokat követve a BÉT-en is emelkedéssel kezdődhet a hét, ám ez továbbra is visszafogottabb lehet - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője. Ennek oka pedig az OTP, amely a bizonytalan elosztású bankadó árnyékában nem valószínű, hogy nagyot tudna pattanni. A bankpapírra egyébként ma reggel két leminősítés is érkezett 5300 körüli célárakkal. A magyar befektetők között nincs jelentős short-állomány, ezért a shortzárások biztosan nem okoznak nagy vételi hullámot.

A forint a javuló hangulattal együtt erősödget, de ez nem túl határozott, egy euró 280 forint, ami szintén bizonytalanságot tükröz az üzletkötő szerint. Igazán felhőtlen hangulatban már sokkal lejjebb járna a kurzus.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!