Visszafogottabb Mezőgép-tervek

Újraindult a termelés az orosházi Mezőgép legnagyobb projektjénél, a GM CVT gyártósoron - tudtuk meg Furár György pénzügyi igazgatótól. Az eddigi kiesések miatt azonban a társaság lefelé módosította árbevételét, az év eleji 19 milliárddal szemben már csak 16 milliárd forintot meghaladó forgalomra számítanak. A társaság nyeresége valamivel a tavalyi - csalódást keltő - 368 millió forint fölött alakulhat. Részletek a szerdai NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2002. június 4. kedd, 23:59

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK