A BÉT irányadó indexe a negatív tartományból indulva szerda délre 22 782 pontig jutott, ahonnan visszafordították a mutatók, amely fél egy után már csak 22 654 ponton, 0,4 százalékos pluszban járt. A blue chipek közül egyedül a Magyar Telekom részvényei nem drágulnak, a távközlési cég papírjai a nyitásban elért 685 forintos árfolyam alatt, 1,45 százalékos mínuszban 678 forinton cserélnek gazdát. Az OTP árfolyama közel 8 milliárd forintos forgalom mellett 1,86 százalékkal jár magasabban a keddi záróértékénél, így 4879 forinton forog. A bankpapír dél körül érte el napi legmagasabb értékét, 4915 forinton (ez több mint 150 forintos drágulást jelentett a nap eleji szintektől), ám innen nem volt út tovább felfelé, így lassú erodálódásba kezdett. A Richter papírjait 0,43 százalékkal a keddi zárószintek felett 47 100 forinton járt. A Mol 0,17 százalékos pluszban 21 035 forintot ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!