Az OTP 6155 forintos napi csúcsától elmaradva, ám így is 2,3 százalékos emelkedéssel fejezte be a napot - 6080 forinton. Ismét a bankpapír volt a legkeresettebb, 10,6 milliárd forint értékben kötöttek rá üzleteket.

A Mol nem volt ilyen szerencsés, a kereskedés elején még 23650 forinton járó olajpapír 24400-ig drágult, majd a tegnapi árszinten 23900 forinton fejezte be a kereskedést. A Mol forgalma magasabb volt a megszokottnál, megközelítette az ötmilliárd forintot.

A Magyar Telekom 1,66 százalékkal drágult, 614 forintra, de jól szerepelt az 1,76 százalékkal izmosodó Richter is, a záróára 37250 forint lett.

Az Egis tegnap kimaradt az esésből, ma viszont ugyanúgy kivette részét az emelkedésből, ami a kisebbik gyógyszerpapír erejét mutatja. Árfolyama a Richteréhez hasonló mértékben, 1,8 százalékkal gyarapodott, 19850 forintot adtak érte a nap végén.

 

A CIG Pannónia mai közgyűlése úgy tűnik pozitív visszhangra talált a befektetők körében, a papír 920 forintra drágult, az FHB 1,62 százalékkal izmosodott, amivel ismét ezer forint fölé küzdötte magát.

Nagy napja volt az Est Médiának, az ismét felfüggesztett papírnak ma is kiszélesítették a kereskedési sávját, amit ezúttal ki is használt: 28 százalékkal emelkedett 36-ről 46 forintra. Forgalma továbbra is magas, csaknem hétmillió papír cserélt gazdát.

Az E-Star is közgyűlést tartott ma, s ennek a részvénynek is jót tett a részvényesi találkozó, amin a következő részvénykibocsátás időpontját távolabbi, másfél-két évvel későbbi időpontban határozták meg. A papír négy százalékos pluszban fejezte be a kereskedést és először jutott 12 ezer forint fölé.

Nagy hullámzások után tíz százalékos pluszban állapodott meg a Hybridbox, amely reggel egy új potenciális megállapodást jelentett be a Jersey Telecommal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!