Visszajött a napi mélypontokról Amerika

A tegnapi emelkedést követően ma a negatív tartományban nyitottak az amerikai tőzsdék, a vezető indexek közel egyszázalékos mínuszban is jártak. A veszteséget azonban sikerült hamar ledolgozni, így a tőzsdék végül stagnálással zártak.
portfolio.hu, 2012. január 4. szerda, 23:09
Fotó: Napi.hu

A kezdeti megingást leszámítva az amerikai indexek a tegnapi zárószintek környékén oldalaztak a szerdai kereskedésben, a Dow végül 0,2 százalékos pluszban állapodott meg, míg az S&P és a Nasdaq stagnálással zárt. Érdemes külön említést tenni az olajról is, mely ugyan mérsékelt, 0,3 százalékos pluszban zárta a napot, 103 dollár felett. Ilyen magasságban 8 hónapja nem járt WTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK