Visszajött az OTP, tovább esik a Mol

A BÉT-en a nyugat-európai enyhe pesszimizmus ellenére a BUX 26 960 ponton stagnált fél kettőkor.
NAPI Online, 2007. szeptember 13. csütörtök, 13:29
Fotó:

A kezdetben jelentős esést elszenvedő OTP minimális pluszban, 9352 forint közelében forgott, míg a Richter egy százalékkal 37 480 forintra, a MAgyar Telekom 0,8 százalékkal 964 forintra drágult, a Mol pedig egy százalékkal 25 300 forintra gyengült. A kisebb papírok közül remekül szerepel a Pannonplast, a részvény 3,7 százalékkal 8090 forintra drágult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK