Visszalökték a forintot

Az euró jegyzése megfordult 269 forint alatt is, de onnan visszapattant az árfolyam.
NAPI, 2010. október 6. szerda, 13:23
Fotó:

A 270 forint alatti euróárfolyam-szintek beindították a stoploss-ügyleteket, ezek a kiszállók pedig 269-ig lökték az árfolyamot - tájékoztatott Kolba Miklós, az ING Bank devizaüzletágának vezetője. Hozzátette: innen visszapattant a jegyzés, délután negyed kettő tájban 270,50 körül állt az euró. Ugyanekkor a dollár 195,75, a svájci frank 202,75 forintot ért, az euró frankjegyzése 1,3345-ön állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.10.06 13:41

Mert leminősítette a Fitch az íreket.lásd eurusd grafikon
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html