Visszaparancsolták az OTP-t

A BÉT irányadó indexe délben 0,6 százalékos mínuszban járt. A blue chipek közül egyedül az éves csúcsa közelében járó Richter drágult.
NAPI, 2010. szeptember 2. csütörtök, 12:06
Fotó:

A BUX 0,6 százalékos mínuszban 22 875 ponton állt miután még a kereskedés elején a negatív tartományba húzódott vissza. A blue chipek közül egyedül a Richter drágult, 0,2 százalékkal 47 380 forintra, annak ellenére, hogy a reggeli órákban a pesti parketten érvényesülő trendet követve csökkent a jegyzése, egészen 46 505 forintig.

Az OTP alig több mint 4 milliárd forintos forgalom mellett 1 százalékkal értékelődött le 4930 forintra, a Mol több mint 1 százalékot veszített értékéből, így 21 320 forinton jegyzik.

A Magyar Telekom veszteségei mérsékeltek az előző naphoz képest, a távközlési papír 683 forintot ér, miután 0,6 százalékkal olcsóbban forog.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.09.02 12:37

Persze, hogy adják az OTP.-t egy nap alatt 10% haszon, a bankba meg 1-2 évig nézegeted a lekötött pénzedet. A 14.30-as Usa munkanélküliségi adat után kéne cikkezni az OTP árfolyamáról...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html