Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az OTP papírjai hevesen felpattantak, miután az eladói nyomás többször is a 4350 forintos támaszszintre, illetve kicsivel az alá kényszerítette az árfolyamot. Egy óra után 4510 forinton kereskednek a bankpapírral, ez már csak 0,7 százalékos mínusz.

A Mol 16270 forinton érte el minimumát, ahonnan kora délutánra 17190 forintra emelkedett. A Richter is fölfelé kúszik, már ezer forinttal van napi mélypontja fölött, 33400 forinton áll. A Telekom megfordult 496 forinton is, ahonnan 505 forintra jött föl.

Tobb kisebb részvényen azonban nem enyhült a nyomás, az E-Star 10,6, a Rába 6,5, a Pannergy 5,9 százalékos mínuszban van.

A BUX pontosan 18 000 ponton érte el minimumát, ahonnan azóta több, mint 600 pontot jött föl.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!