A BUX fél kettő előtt néhány perccel 2 százalékos pluszban, 22 928 ponton járt. Az OTP 110 forintos emelkedés után 5985 forinton cserél gazdát. Ennél is nagyobb mértékben ugrott meg a Mol részvények árfolyama, ebben szerepet játszahtott a Goldman Sachs friss ajánlása, amely olaj vételre buzdítja a befektetőket, s ezzel az olaj árát is megindította felfelé, nem mellékesen emelte a Mol részvények célárát is. A magyar olajpapír 4 százalékkal ugrott, 23 310 forintra, itt azonban meg is állt, egyelőre felfüggesztették kereskedését. A Magyar Telekom másfél százalékkal, 536 forintra erősödött. A Richter gyengélkedőn maradt, 35 975 forinton stagnál a részvény. Az Egis tartja reggeli, 19 300 forintos árát, ami 0,8 százalékkal haladja meg a tegnapi záróértéket.

Az AAA Autó 4 forinttal, 265 forintra drágult, az econet a banki hitelről szóló hírre limittel, 15 százalékkal drágult 31 forintra. Igaz, ez 4 forint emelkedést jelent mindössze.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!