Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Pólus Kincs Zrt. értékesítésével kapcsolatos kockázati tényezőket áttekintve a Genesis igazgatótanácsa kezdeményezte a tavaly december 30-án kötött adásvételi szerződés felülvizsgálatát. (Rizikófaktorként merülhetett fel, hogy a cégért a jegyzett tőkének megfelelő 1,345 milliárd forintot ígérő vevő szerepel az adóhatóság feketelistáján.)

A szerződést így május 2-i hatállyal közös megegyezéssel megszüntették (kifizetés eddig nem történt). Így a Pólus Kincs Zrt. ismét a Genesis érdekeltsége lett.

A Pólus Kincs neve nemrégiben a Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szervezetének (TEBÉSZ) birtokába került közjegyzői okiratban egy 600 millió forintos tartozás egyik adósaként merült fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!