Amint arról a Napi Gazdaság korábban beszámolt, Karolína Topolová eddigi vezérigazgató-helyettes és ügyvezető igazgató nemrégiben, e hónap közepén váltotta az AAA Auto vezérigazgatói székében Anthony James Dennyt. A társaság alapítója és egyben fő tulajdonosa ezt követően már csak a társaság elnöki posztját tölti be.

Topolová a cég közleményében leszögezte, prioritásai az újabb városokban megjelenés a fő piacnak számító Csehországban és Szlovákiában, valamint a viszonylag friss moszkvai tevékenység felfuttatása és a hálózat újbóli bevezetése Magyarországon. A használtautó-kereskedő cég 2009-ben vonult ki a magyar piacról, az újbóli megjelenés időzítéséről szóló döntés idén év végéig születhet meg a közlemény szerint. A cég papírjai a BÉT-en is jelen vannak.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!