A Marketwatch információi szerint az Egyesült Államokban piacra dobott papírok értéke eléri a 140,5 milliárdos összeget, szemben a februári 47,1 milliárdos adattal.

Az állampapírok iránti kereslet a februári 48,1 milliárd dollárról márciusra 108,4 milliárdra nőtt. A növekedésből mind a külföldi államok, mind a magánbefektetők kivették a részüket. Kína tavaly szeptember óta először szerepelt nettó vásárlóként a piacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!