Az OTP-t már öt napja zsinórban adják az intézmények, szakadatlanul öntik a piacra a bankpapír részvényeit. Piaci hírek szerint ugyanakkor az OTP tegnap is folytatta a részvény-visszavásárlási programját, igen jelentős keresletet biztosítva ezzel a piacon. A brókercég szerint a rövidtávon már kissé túladottá vált bankpapírnál nagyon vészjósló lenne, ha a mai nap sem érkeznének vevők. A kereskedés első órája nem alakult bíztatóan, az OTP több mint 2 százalékkal esett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!