A Bristol-Myers Squibb továbbra is meg van győződve arról, hogy könyvelési gyakorlata helyes volt és együttműködik a SEC illetékeseivel - közölte a gyógyszergyártó. A formális vizsgálat megindítása nagyobb lehetőségeket ad a felügyeletnek arra, hogy kötelezze a Bristol-Myers Squibbet dokumentumai átadására. A SEC-et főleg az érdekli, hogy a gyógyszergyártó szabályos eszközökkel ösztönözte-e a nagykereskedőket részvényvásárlásra.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!