Vizsgálják az OTP-kötéseket - korlátoz a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója úgy rendelkezik, hogy november 2-től kezdődően a részvénypiaci szekcióban határozatlan ideig nem tehetők stop limit és stop piaci típusú ajánlatok.
Kasnyik Márton, 2011. november 2. szerda, 07:59
Fotó: Napi.hu

A BÉT vezetése a pénteki, a környező kötések árától eltérő áron született OTP-kötések kivizsgálásáig szünetelteti a megbízástípusokat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rodolfo, 2011.11.02 09:16

Ez mind igaz, aki jót akar magának az messzire kerülje el a magyar piacokat. Lehet pénzt keresni, bárhol a világon. A magyar piac olyan apró, és kis volumenű, hogy egy pár ember úgy tudja mozgatja a szálakat, ahogy nekik jó legyen. Tehát meneküljön mindenki aki még tud:)))
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

megalodon, 2011.11.02 08:34

Innen is látszik mennyire tök komolytalan a Bét, pár napja egy 200.000 es piaci áron történő eladással szakították apró cafatokra az Otp.-t ami aztán vitte ki ki tudja milyen áron a stoppokat !!!

Komoly tözsdés rá sem néz a Bétre, hiszen gyakorlatilag illikvid az egész és méregdrága a kötés is !!!

Onnantól, hogy még stop megbizásod sincs gyakorlatilag guvadt szemekkel nézheted egész nap a görbéket ha nem akarsz bukni...Papandreu mond egy újabb baromságot és már buktál is tíz százalékot mire hazaértél a melóból- hisz nincs stoppod ami kivenne pl 2% bukóban - ( persze addigra be is zár a koceráj, másnapra eshet nyitásig vagy újab 5-10%.-ot, föleg ha leminősítenek minket ami ugye küszöbön áll)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

barca, 2011.11.02 08:13

Csanyi a valamikori nep bankjat elvette van aki azt mondja okosan van aki szerint vissza kene adnia fizetesen kivul nem jart volna neki mas ,reszvenyopcio sem hiszen ez a magyarok bankja volt kellet volna maradnia! Aztan jott Viktorunk a kis Putyin jol osszemelegedtek , majd jott a Sannyi bacsink a masik ex komcsi es maris erosek lettek igy 3 an ! A nep meg szenved es szenved afank 27 % -al lista vezeto europaban es senki egy szot nem szol ! Erdekes ez is magyarorszag!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html