Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Vodafone adózott eredménye 112 millió euró lett az egy évvel korábbi 920 millió euró veszteség után.

A mobilszolgáltató kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredménye (EBITDA) a pénzügyi évben 1,2 százalékkal 14,39 milliárd euróra csökkent.

A cég bevétele 2,6 százalékkal, 43 milliárd 809 millió euróra mérséklődött az egy évvel korábbi 44 milliárd 974 millió euróról. Ezzel kapcsolatban megjegyezték, hogy a bevételcsökkenést a kiadások szigorú felügyelet alatt tartásával sikerült részben ellensúlyozni.

Elemzők nagyobb, 14,54 milliárd euró EBITDA-eredményre és kisebb, 43,64 milliárd euró bevételre számítottak.

A Vodafone kedden azt közölte, hogy az áprilissal indult pénzügyi évre nagyobb, 15-15,4 milliárd euró EBITDA-eredményt vár.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!