Az FTSE-100 0,9 százalékos pluszban zárt, a DAX stagnált, míg a CAC-40 0,1 százalékos mínuszban végzett kedden. A Stoxx Europe 600 indexe 0,1 százalékos nyereséget könyvelhetett el a hét második napjára. A periférián is vegyes a kép: az FTSE MIB 0,1 százalékos nyereségben, míg az IBEX-35 0,8 százalékos veszteségben zárt.

A befektetői hangulatnak nem tett jót a német ZEW index, miután a februári adat a várakozásokkal ellentétben azt mutatta, hogy elemzők és közgazdászok a januárinál kevésbé optimisták az eurózóna jövőjével kapcsolatban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!