Két héttel korábban ugyanekkora mennyiségre mintegy 70 milliárd forint ajánlattal reagáltak az elsődleges forgalmazók. A D110727 jelű papírra érkezett ajánlatokből a meghirdetettel azonos mennyiséget fogadott el az Államadósság Kezelő Központ. Az átlaghozam 5,66 százalék lett, kilenc bázisponttal elmaradva a megelőző aukción kialakulttól, és 11 bázisponttal meghaladva a szerdai másodpiaci benchmarkot.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!