London 0,16 százalék emelkedéssel, a párizsi tőzsde változatlan mutatóval kezdte a keddi kereskedést. A madridi tőzsde 0,01 százalékos indexcsökkenéssel nyitott. A frankfurti tőzsde nemzeti ünnep miatt kedden zárva tart - írja az MTI.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 75,63 pontos csökkenéssel, 39 805,59 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest 0,19 százalékkal gyengült.

A pán-európai FTSE Eurofirst 300 index 0,02 százalékkal emelkedett kezdéskor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!