Gyenge napja volt a Budapesti Értéktőzsdének szerdán: a négy blue chip papír közül a Richter árfolyama 0,4, a Magyar Telekom 0,3, a Richter 0,4 százalékkal került lejjebb. A Mol tartotta magát egyedül: 0,2 százalékkal a nyitó ár felett zárt.

A nap három legnagyobb a Nordtelekom, a Futuraqua és a SET volt. Előbbi 47 forintos árfolyamon zárt, mely 11,32 százalékos esés, a Futuraqua 64 forinton állt meg 14,67 százalékos mínusszal. A SET papírjaival 199 forinton kereskedtek, 19,96 százalékos esés után.

Botlott az Opus is: 608 forinton zárt 6,75 pontos mínusszal. A Mészáros Lőrinc milliárdos vállalkozóhoz közeli papírok közül az Appeninn 5, a Konzum 3,08-as mínusszal zárt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!