A csökkenés elérte a blue chipeket is, egyedül a Richter papírjai emelkedtek. A cég részvényárfolyama 4,11 százalékos emelkedés után 5825 forintos jegyzésen állt meg. A Mol 1,92 százalékos mínusszal 2756 forinton, az OTP 0,47 százalékos esés után 10650, a Magyar Telekom 0,94 százalékos csökkenést követően 420 forinton állt meg.

A nap nyertese az Őrmester Nyrt. volt, mely 1 060 forinton állt meg egy 19,1 drágulást követően, igaz csak 1,25 millió forintos forgalom mellett. A nap legnagyobb vesztese a 7,69 pontot gyengülő, és így 1200 forinton jegyzett Kulcssoft volt.

Az amerikai tőzsdék is enyhe gyengüléssel nyitottak csütörtökön.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!