Vörösben egész Európa

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés pénteken a főbb európai értékpapírpiacokon.
Dzindzisz Sztefan, 2018. szeptember 28. péntek, 09:54
Fotó: Shutterstock

A páneurópai FTSE EuroFirst 300 index 0,30 százalék csökkenéssel, az euróövezeti EuroStoxx50 index pedig 0,60 százalék eséssel kezdte a pénteki kereskedést.

Londonban 0,26 százalékkal csökkent kezdéskor az FTSE-100 index, a párizsi CAC-40 index 0,50 százalékkal esett, a frankfurti DAX index 0,38 százalékkal kezdett alacsonyabban. Madridban 0,76 százalék, Milánóban 2,54 százalék volt az index esése a pénteki kezdéskor - írja az MTI.

Fotó forrása: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK