Vörösben Európa

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés hétfőn a főbb európai értékpapírpiacokon.
Dzindzisz Sztefan, 2018. október 8. hétfő, 09:16
Fotó: Shutterstock

A páneurópai FTSE EuroFirst 300 index 0,18 százalék az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,33 százalék csökkenést mutatott a hétfők kereskedés kezdetén.

Londonban 0,04 százalékkal nyitott alacsonyabban az FTSE-100 index, a frankfurti DAX 0,44 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,37 százalékkal csökkent kezdéskor. Madridban 0,32 százalék, Milánóban 0,93 százalék volt a nyitáskor az indexcsökkenés - írja az MTI.

Kép forrása: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK