A páneurópai FTSE Eurofirst 300 index 0,26 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,14 százalék csökkenéssel kezdte a csütörtöki kereskedést.

Londonban 0,39 százalékkal csökkent kezdéskor az FTSE-100 index, a frankfurti DAX index 0,23 százalékkal, a párizsi CAC-40 index 0,04 százalékkal kezdett alacsonyabban, Madridban 0,54 százalék volt a tőzsdeindex nyitáskori csökkenése, Milánó pedig 0,44 százalékkal nyitott mínuszban.

Szakértők eleve esésre számítottak.

A fotó forrása: AFP Photo.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!