Vörösben úszott Ázsia

Jórészt gyengüléssel zártak a vezető börzék Ázsiában csütörtökön, és a még nyitva tartó piacok mindegyike is mínuszt jelzett - írja az MTI.
Szabó Dániel, 2019. november 28. csütörtök, 07:42
Fotó: Getty Images

A már bezárt tőzsdék közül a tokiói börze irányadó Nikkei225 indexe 0,15 százalék csökkenéssel, 23 402 ponton fejezte be a napot. A részvények szélesebb körét felölelő TOPIX index 0,24 százalékkal gyengült szerdai záró értékéhez képest.

Az ausztrál tőzsde irányadó mutatója 0,20 százalékos pluszban, ugyanakkor a tajvani tőzsdemutató 0,26 százalékos mínuszban zárt.

A reggel 7 órakor még nyitva tartó szöuli tőzsde 0,40 százalékos, a hongkongi 0,14 százalékos, a sanghaji börze pedig 0,57 százalékos gyengülést jelzett.

Az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 21 cent (0,33 százalék) csökkenéssel, 62,80 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK