Vörösben Európa

Rosszul indították a hetet a főbb európai tőzsdék.
Napi.hu, 2013. december 30. hétfő, 18:04
Fotó: Napi.hu

A múlt héten végig jó teljesítményt nyújtottak az indexek, ám ez a hét egyelőre kevésbé fényes: záráskor a londoni FTSE-100 0,3, a frankfurti DAX 0,4, míg a párizsi CAC-40 csak egészen minimális 0,04 százalékos mínuszt regisztrálhatott.

Az összteljesítményen meglátszott, hogy a Sanofinak, a Bayernek és a Siemensnek is kifejezetten rossz napja volt, de az sem segített, hogy a vártnál kisebb mértékben nőtt az amerikai használtlakás-piac.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK