Vörösödik Amerika

Csökkenéssel kezdték a hetet a vezető amerikai részvényindexek.
NAPI, 2010. november 8. hétfő, 15:49
Fotó:

0,2-0,4 százalékos csökkenéssel kezdték a hete a vezető amerikai részvényindexek. A Dow Jones Industrial 10 393 ponton jár, ami 50 ponttal alacsonyabb a pénteki záró értékénél, az S&P 500-as index 5 pont csökkenés után 1220 ponton áll negyed órával a nyitás után, a Nasdaq Composite 0,2 százalékot csökkent, 2573 pontra.


Az esés mértéke egyelőre belefér a korrekció kategóriájába a múlt hét végi nagy emelkedés után, amikor két éves csúcsra jutottak a részvényárak a Fed újabb mennyiségi lazítási programjának bejelentését követően. A dollár múlt heti veszteségei elenyésztek, már a délelőtt folyamán 1,4 alá került euróval szembeni keresztárfolyama.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK